Facebook oldalunk | Bejelentkezés: +3620 3188 120

EGYÉB KEZELÉSEK

Az alábbi kezelésekkel várjuk kedves vendégeinket!


 • Nyirok problémák kezelése
 • Nyirok problémák kezelése
Nyirok problémák kezelése Kezelés egyéni tanácsadás alapján, de akár az orvosi terápiák mellé személyre szabottan segítjük

Eljárások:


 • speciális diéta tanácsadás
 • akupresszúrás masszázs
 • vákumos masszázs /high-care spmmel/
 • kézi és gépi nyirokmasszázs,nyirok drenázs /high-care slide –stylerrel/
 • body wrapping
 • rádiófrekvencia
 • vibrációs tréner

Az eljárásokat konbinálva használjuk, nagy sikerrel csökkentettük már több vendégünk kar méretét és comb kerületét, mely nyirok problémából eredõ volt.

Baráth Szilvia - +3620 3188 120
 • Baráth Szilvia
 • +3620 3188 120

 • Nyirok masszázs
 • Nyirok masszázs
Vibrációs tréner A vibrációs tréning padot eredetileg orvosi mûszerként használták: sérült sportolók erõnlétének megtartására, fejlesztésére. 300.- Ft / 10 perc 400.- Ft / 20 perc
4.000.- Ft / 11 x 20 perc

Javallott:


 • fogyáshoz
 • alakformáláshoz
 • izületi problémák esetén
 • csontritkulás esetén
 • ha kevés az ideje a sportra

Jelenleg ez az egyetlen olyan módszer, amellyel a csontritkulást vissza lehet fordítani.
A vibrációs tréning vérkeringést fokozó hatása enyhébb cukorbetegség és „hideg kéz-hideg láb” szindróma esetén nagy segítség.
A 20 percnyi próbaedzés után én például rögtön felszabadultabbnak éreztem magam. z edzõterem vezetõje szerint ez természetes, mert a vibrációs tréning csökkenti a stresszt és növeli a boldogsághormonszintet.

Így a vibro tréner kifejezetten ajánlható üzletembereknek, elfoglalt, dolgozó anyukáknak, akiknek csak kevés idejük jut önmagukra, egészségükre, de a rohanó életmód mellett heti 3-szor 20 perc azért belefér az életükbe.

Baráth Szilvia - +3620 3188 120
 • Baráth Szilvia
 • +3620 3188 120

 • Tű nélküli mezoterápia
Tű nélküli mezoterápia Hogy bátran a tükörbe nézhessen, legyõzzük a ráncokat! Világújdonság a kozmetikai kezelésekben! Szeretne plasztikai mûtét nélkül megszabadulni ráncaitól? Ár: 4.500- Ft -tól

Fél a tû, szike okozta fájdalomtól?
Fél a hetekig tartó bevérzésektõl?
Fél a kóros hegképzõdéstõl?
Fájdalommentes ránckezelés!
Megérkezett a Nobel-díjas felfedezés alapján kifejlesztett professzionális kezelési eljárás, a tû nélküli mezoterápa alapján mûködõ elektroporációs gép, a Meso-Beauty.
A beavatkozás teljes mértékben fájdalom nélküli, allergia- és mellékhatás mentes.


Baráth Szilvia +3620 3188 120 Baráth Szilvia
+3620 3188 120

Amit a kezelésrõl tudni kell:


A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, maximális koncentrációban ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet mûködésébe.
A tû nélküli mezoterápa alapján mûködõ elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges.
Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja. Az eljárás felfedezõit Nobel-díjjal tüntették ki!
Egyénre szabott “koktélt” állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elõsegítõ hatóanyagokat.
A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bõr mély rétegéig, a bõr alatti kötõszövetekig.
A hatóanyagok a sejteken keresztül a mély szövetekbe jutnak.

A bõrfiatalítás során hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bõr hám és irha rétegeibe.
Maximálisan és mélyen hidratálja a bõrt, ezáltal kisimítja a ráncokat. Feszesíti az arcbõrt a kollagén és elasztin termelõdés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetõen lassítja az öregedési folyamatot. A bõr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetõen csökkennek.

Nagy hatékonysággal kezelhetõk: arc, nyak, dekoltázs, kézfej. Üzletünkben használunk tokafogysztára, alakformálásra, cellulitkezelére és hajhullásra való kezelõ anyagokat-ampullákat is. Rádiófrekvenciával kombinálva ajánljuk.

Az eredmény már az elsõ kezelés után látszik!


 • Dermarolleres Mezoterápia
 • Dermarolleres Mezoterápia
 • Dermarolleres Mezoterápia
 • Dermarolleres Mezoterápia
A derma roller tulajdonképpen egy kis görgõs eszköz, amelynek felületén mikro vékony, 0,2-1mm átmérõjû orvosi acél vagy titán tûk találhatóak. Ezt a rollert görgetjük a kezelés során a bõrön többször ismételve, meghatározott irányokban. Ne rémüljön meg senki a tûk hallatán, mert a tûk tényleg nagyon aprócskák, és nem okoznak még látható sérüléseket sem. Emellett a kezelés megkezdése elõtt minden esetben helyi érzéstelenítést alkalmazunk, amellyel fájdalomérzet nélkül, biztonsággal tudjuk a kezelést végezni.
Kozmetikusok csak a bõrpír megjelenéséig végezhetik a kezelést, mely tünetek néhány óra alatt maguktól megszûnnek. Ki Dermaroller hatásmechanizmusa Ahogy ezek az apró kis tûk behatolnak a bõrbe, szabad szemel nem látható mikrosérüléseket okoznak. Ezek a kis sérülések késztetést jelentenek a bõr számára, hogy „orvosolja” az õt ért „traumát”, ezért beindítja a természetes öngyógyító folyamatokat. Ennek az öngyógyító mechanizmusnak köszönhetõen új kollagén rostok képzõdnek, melyek hidratáltak, olyanok melyek fiatalkorban képzõdnek. Ezek a hidratált kollagén rostok hozzákapcsolódnak a régiekhez, melyek összébb húzódnak, ezáltal a kitágult pórusok mérete látványosan csökken, a bõr feszesebb, simább lesz.
A derma-rolleres kezelést követõen kimutathatóan 300-500 %-kal megemelkedik a hidratált kollagén jelenléte a bõrben, ezért orvosi körökben kollagén indukciós terápia néven is ismert. Mivel a kollagént nem kívülrõl juttatjuk be, hanem magát az emberi szervezetet ösztönözzük a fiatalkori, hidratált kollagén termelésre, így természetes úton történik a megfiatalodás.
A kollagén indukciós terápia eredményesen alkalmazható a bõrfiatalításon és a kitágult pórusok összehúzásán túl alkalmazható még nyúlási, terhességi csíkok, vagy más néven striák halványítására, ráncok, aknés hegek kezelésére.
A fokozott kollagén termelõdésnek köszönhetõen bõre már az elsõ kezelést követõen is jól érezhetõen feszesebbé válik, enyhülnek a ráncok, összébb húzódnak a pórusok. Mivel a kollagén szintézis beindulása egy kicsit hosszabb folyamat, ezért a dermarolleres kezeléseket kúraszerûen javasoljuk. Amennyibe a bõr fiatalítása célunk 5-6 alkalom, kitágult pórusok kezelése esetén kb.10 alkalom szükséges.
A kezelést követõen nyugodtan folytathatja napi tevékenységét, elsõ este azonban bõrpír, és a bõr húzódása tapasztalható. Ekkor kifejezetten ajánlatos a gyakori krémezés, a húzódás csökkentése érdekében. A tünetek másnapra tejesen megszûnnek.
A dermarolleres kezeléseknél fokozottan ügyelünk a higiéniára, a fertõtlenítési szabályokat betartva, gumikesztyûben végezzük a kezelést. Természetesen minden vendégnek saját rollerével végezzük a kezelést, melyet az elsõ alkalommal szükséges megvásárolnia. A fertõzések elkerülése végett, a kezelést követõen kb. 5-6 óráig nem érheti víz a bõrt, és a kúra egész ideje alatt tilos a bõrt közvetlen napfénynek kitenni, ill. gondoskodni kell mindig az UV-viszonyoknak megfelelõ fényvédõ alkalmazásáról is. Miért bízhat szakmai felkészültségünkben: A derma roller egy teljesen új technológia, így gondolhatják, hogy még senki nem ismerheti körültekintõen. Szerencsére ez nem így van, mivel a mikrotûs mezoterápiás kezelésnél is pontosan ugyanolyan átmérõjû mikrotûvel ejtünk mikrosebeket. Mivel az elsõk között kezdtünk mikrotûs mezoterápiával kezeléseket végezni hazánkban, melyet azóta is, 5 éve nap mint nap végzünk, így kolléganõink nagy tapasztalattal rendelkeznek a dermarolleres kezelésnél fennálló javallatok és ellenjavallatok ismeretében, illetve magabiztosan választanak hatóanyagot az adott bõrprobléma kezelésének megfelelõen.
A derma roller egy teljesen új technológia, így gondolhatják, hogy még senki nem ismerheti körültekintõen. Szerencsére ez nem így van, mivel a mikrotûs mezoterápiás kezelésnél is pontosan ugyanolyan átmérõjû mikrotûvel ejtünk mikrosebeket. Mivel az elsõk között kezdtünk mikrotûs mezoterápiával kezeléseket végezni hazánkban, melyet azóta is, 5 éve nap mint nap végzünk, így kolléganõink nagy tapasztalattal rendelkeznek a dermarolleres kezelésnél fennálló javallatok és ellenjavallatok ismeretében, illetve magabiztosan választanak hatóanyagot az adott bõrprobléma kezelésének megfelelõen.
Mezoterápia Dermarollerrel illetve dermapennel Hazánkban is sok embernek okoznak esztétikai problémát az arcbõrön található apró, kitágult lyukak százai. Ez a kitágult pórusoknak köszönhetõek. Roller ára: 5.000.- Ft Első alkalom: 5.000. + 8.000.- Ft (13.000.- Ft)

 • Második alkalomtól arckezelés csak rollerrel: 8.000.- Ft
 • Bérlet: 45.000.- Ft / 6 alkalom (roller árát tartalmazza)
 • Arc, nyak, dekoltázs csak rollerrel: 10.000.- Ft
 • Bérlet: 57.000.- Ft / 6 alkalom (roller árát tartalmazza)

A derma rolleres kezelés az elsõ olyan orvosi, kozmetikai kezelés, amellyel kíméletesen, rövid idõ alatt hatékonyan alkalmazható:


 • tág pórusú bõrre
 • aknés hegekre
 • seborrhoeas bõrre
 • bárányhimlõ után visszamaradt apró hegekre
 • idõsödõ bõrre, apró ráncokra, dohányzó ráncokra
 • terhességi csíkok (stria) elhalványítására
 • pigmentfoltokra, hyperpigmentációra
 • cellulit csökkentésére
 • hajhullás megállítására, zsírosodás
 • korpa megszüntetésére

Szalonunkban Rejuvi és Oxinergy amerikai és francia csúcskategóriás orvosi tisztaságú hatóanyagokkal dolgozunk.

A dermarolleres kezeléseknél fokozottan ügyelünk a higiéniára, a fertõtlenítési szabályokat betartva, gumikesztyûben végezzük a kezelést. Természetesen minden vendégnek -saját rollerével végezzük-
Tû néküli mezoterápiával együtt illetve konbinálva is ajánljuk.

Új eljárás Dermapen

Már nem oldalról hatolnak a mikro tű fejek a bőrbe, hanem felülről szúrják meg, így sokkal kisebb a sérülés.
Sokkal változatosabb és biztonságosabb kezelést ad, mivel a tű méretét kezelésközben változtathatjuk., így különböző tűhossszal dolgozghatunk a szem az arc vagy a száj tájékán.

  Baráth Szilvia - +3620 3188 120
 • Baráth Szilvia
 • +3620 3188 120

 • UV mentes barnulás
 • UV mentes barnulás
UV mentes barnulás Szuper alternatíva a szoláriumozás helyett. Ár: 3.000.- Ft

Az első lefújás kb egy hétig marad a bőrben, de minél többször használod annál inkább kitolódik a hatóidő. Külföldön, főleg a tengeren túlon már elterjedt a háztartásokban és nagy szeretettel használják a sztárok is, az erős uv sugárzás kerülése miatt.

Szalonunkban az Arubatan kiváló termékeit használjuk.

  Baráth Szilvia - +3620 3188 120
 • Baráth Szilvia
 • +3620 3188 120

 • Amerikai fekvő napsugár szauna
 • Amerikai fekvő napsugár szauna
Amerikai fekvő napsugár szauna A szaunák királynője Ár: 1.000.- Ft

Egyedülálló hatásai ,előnyei:


 • Az infra panel teljesen körülveszi a testet így az egyenletesen méregtelenítődik.
 • A szív legkevésbé fekvő helyzetben van terhelve, így ezt szívbetegek is használhatják.
 • Ha nem bírod a meleget, a fejed kinnmaradhat, de ha akarod teljesen rádhúzható a panel.
 • Ha visszeres a lábad nem lehet melegíteni, de nem baj, a panelek külön szabályozhatóak, így a lábról lekapcsolható.

Egy 35 perces kezelés alatt 35%-40% zsír és méreganyag távozik a testből.


 • ezért ajánlott méregtelenítéshez
 • allergia kezeléséhez
 • fogyáshoz

Egy 35 perces kezelés alatt 600-800 kalóriát égetsz el.

  Baráth Szilvia - +3620 3188 120
 • Baráth Szilvia
 • +3620 3188 120